Eladó cégeket keres? A portál segít a keresésben

eladó cégek

A cégértékesítési és tőkebevonási portál segít abban, hogy a cégtulajdonosok, befektetők, vállalkozók megtalálhassák számításaikat. Amennyiben cégvásárlás előtt áll és szeretné körüljárni a lehetőségeit, akkor célszerű kihasználni a portál által nyújtott lehetőségeket.

Eladó cégek hirdetéseivel is foglalkozó honlap hozzájárul ahhoz, hogy szélesebb körből merítve, rövidebb idő alatt találhassa meg azt az eladó céget, amely leginkább megfelel az elképzeléseinek, elvárásainak és lehetőségeinek. Mint vevő, rövidesen rátalálhat a megcélzott befektetésre, illetve a megvásárlásra alkalmas cégre. A portálon, vagyis az Adequit oldalán eladhat és vásárolhat, illetve kereshet az országban rendelkezésre álló eladó cégek között, valamint meghirdetheti saját eladó vállalkozását. 

A Standard megbízás egy fix díjas cégértékesítési megbízás. Ez esetben a hirdetés a Standard platformon jelenik meg, melyet az érdeklődők regisztráció nélkül is használhatnak. Ez esetben is kereshet az Ön számára megfelelő eladó cég, eladó cégek, üzletrészek vagy üzletágak között. A platform lehetőséget ad részesedésének és eszközállományának értékesítésére is. Standard megbízás esetén relatíve jelképes összegért gyorsan és egyszerűen adhatja fel a hirdetését.

A másik lehetőségek a Standard+ megbízás, és a Private megbízás, mely jutalékos rendszerben működik. Ezen a szinten már cégeladás tanácsadás segítségével végigkísérik az eladás folyamatán, az eladói oldal részéről.

A Standard megbízás mellé is lehet kiegészítő tanácsadást kérni, azt egy erre megfelelő szerződés keretében teheti meg.

Amennyiben eladó vállalkozást keres a portálon, abban az esetben több lehetőség áll a rendelkezésére. Kereshet térképen, régiókra bontva, de lehet főtevékenység szerint is keresni. Meghatározhatja a keresés szempontjából ideális részesedés mértékét vagy éppen az eladási árat, megszabhatja azt is, hogy a hirdető maga a tulajdonos legyen vagy a cégeladásban közreműködő tanácsadó.

Az Adequit oldalán az eladó cégek mellett hasznos cikkeket olvashatnak az érdeklődők a cégadásvétel folyamatáról is.